Staflid worden?

Vele handjes maken licht werk. Er zijn ruim 40 vrijwillige staf- en kaderleden die wekelijks meehelpen om de programma's tot een succes te maken en daarbij onze jeugdleden een onvergetelijke tijd te bezorgen. We kunnen je hulp goed gebruiken! Lijkt het je leuk om staflid te worden en deel uit te maken van een enthousiast team? We hebben telkens wisselende vacatures binnen de speltakken. Neem contact met ons op om te kijken waar we hulp nodig hebben en kom eens kijken.

Staf?!

Om wekelijks programma te verzorgen voor alle jeugdleden hebben we voldoende stafleden nodig! Heb je een paar uurtjes over? Affiniteit met kinderen? Wie weet ben jij ons nieuwe staflid.

Voor alle (nieuwe) stafleden wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aangevraagd.

Wil je meer informatie?

Kom gerust eens langs.

Gebruik ons contact formulier of Facebook pagina om in contact te komen met het bestuur.

Kijk op de website van onze landelijke organisatie Scouting Nederland.

Meer informatie over (verplichte, en gratis) verklaring omtrent gedrag vind je hier.